skip to Main Content

In navolging van het buitengebied kun je nu ook in de kern van Oudleusen kiezen voor glasvezel. Met jouw aanmelding voor glasvezel kun je plaatselijk belang Oudleusen steunen!

Waarom glasvezel? Nog niet zolang geleden dachten we dat Adsl het helemaal was, maar die verbinding is inmiddels achterhaald. We vragen steeds meer van internet qua data en diensten. Op den duur zal COAX ook niet meer volstaan. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst, en heb je razendsnel internet en een scherp TV-signaal. De up- en download snelheid zijn gelijk, dat is bij je huidige abonnement niet het geval.

Glasvezel wordt aangelegd wanneer 35% van Oudleusen kiest voor glasvezel. De keuze voor de toekomst moet al vrij snel bekend zijn, Glasvezel Buitenaf gaat ook voor het dorp bezig maar wil voor 2 december weten of er voldoende deelname is. Wanneer je de aanmelding doet bij Voscomtronics, dan steun je daarmee ook Plaatselijk belang Oudleusen. Elke aanmelding via Voscomtronics levert €10,- op voor plaatselijk belang.

Twijfel je nog over glasvezel? Dat kunnen wij ons voorstellen. Daarom organiseert Voscomtronics, samen met Plaatselijk belang Oudleusen een informatie en inschrijf avond op 12 November 2019.

Is glasvezel duurder is dan je huidige abonnement? Nee, de kosten zijn nagenoeg gelijk. Ook formule 1 en online TV kijken blijven gewoon mogelijk. V.w.b. Glasvezel is het nu of nooit. Behaalt Oudleusen 35% aanmeldingen, maar heb jij je niet aangemeld? Dan kun je dat later alsnog doen, alleen betaal je minimaal €995,= euro. Zit jouw voordeur verder van de weg af, dan loopt het al snel op tot een paar duizend euro.

Voscomtronics helpt je met het uitkiezen van een geschikte provider. Zie je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer? Wij informeren je graag en uiteraard geheel vrijblijvend over de verschillende aanbieders en abonnementen. En daarmee steun je Plaatselijk Belang Oudleusen!

Back To Top