skip to Main Content

BUSREISJE 2019

Aan de leden van Plaatselijk Belang Oudleusen en belangstellenden

Plaatselijk Belang Oudleusen gaat op dinsdag 4 juni 2019 een korte dagreis naar de Sallandse Heuvelrug maken. Wij hopen dat u met ons mee gaat!! Wij vertrekken vanaf de Wiekelaar om 9.30 uur.

De Sallandse Heuvelrug is zeer geliefd bij natuurliefhebbers en dat is niet voor niets! Ieder seizoen kent er zijn charmes. We starten de dag bij museumboerderij de Pothaar in Bathmen, waar u kunt zien en ervaren hoe het Sallandse leven er in vroegere tijden uitzag. U wordt ontvangen met koffie en krentenwegge en er wordt een verhaal verteld over de boerderij. Daarna gaat u aan boord van de touringcar voor een excursie over de Sallandse Heuvelrug. Na de excursie staat er een Sallandse koffietafel met soep en kroket voor u klaar bij restaurant het Bonte Paard in Holten. Ter afsluiting brengt u nog een bezoek aan het Natuurdiorama op de Holterberg. Dit museum heeft één van de grootste collecties Europese diersoorten en laat meer dan 1000 dieren zien.

We hopen rond 16.45 uur terug te zijn in Oudleusen.

De kosten voor deze dagreis: € 49,– p.p. (graag gepast betalen bij het instappen in de bus).

Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 mei 2019 bij: Patricia Roosma, Roggeland 16 telefoon: 471324 Inge Koggel, Hessenweg 115 telefoon: 471882

Back To Top