skip to Main Content

Duofiets Oudleusen is beschikbaar, reserveren maar!

Oudleusen is sinds zaterdagmiddag 30 maart een voorziening rijker! In de Wiekelaar is de duofiets gepresenteerd en goed ontvangen. De duofiets stond opgesteld op het podium, zodat deze voor iedereen goed zichtbaar was. Nadat een paar sterke mannen de duofiets van het podium hadden getild hebben Wim van Lenthe en zijn kleindochter Sarah de fiets in gebruik genomen. Wim en Sarah hadden meegewerkt aan het promotiefilmpje van de duofiets vandaar dat ze nu ook als eersten mochten fietsen. Vervolgens is de duofiets naar buiten gereden waar iedereen de duofiets op het dorpsplein kon uitproberen. Hier zijn heel wat rondjes gemaakt. Op dit moment zijn wij nog op zoek naar een permanent onderkomen voor de duofiets. Met de Wiekelaar is hierover al een overleg geweest en er ligt een mooi plan. Hierover zijn de Wiekelaar en Plaatselijk Belang Oudleusen in overleg met de gemeente.

Plaatselijk Belang Oudleusen is trots op het feit dat dankzij de vele sponsoren (Goede doelen, bedrijven en particulieren) de duofiets aangeschaft kon worden. Bij de presentatie heeft de voorzitter van Plaatselijk Belang, Thijs Hogenkamp, een uitleg gegeven hoe het idee en de weg naar de aanschaf van de duofiets is gegaan. Een speciaal woord van dank gaat naar de mensen van de duofiets Vilsteren. Alles wat zij al hebben uitgevonden mochten wij gebruiken, dat scheelt enorm veel werk. Ook in de toekomst blijven wij samenwerken met duofiets Vilsteren.

De duofiets is voor iedereen die erop uit wil te gebruiken. Hiervoor dien je wel de duofiets te reserveren. Dit kan op https://duofietsoudleusen.nl

Door te klikken op de afbeelding van de duofiets ga je naar de agenda. In de agenda staan de tijden waarop de duofiets beschikbaar is. In de agenda klik je eerst op de starttijd en vervolgens ga je naar een volgende pagina waar je de duur en je gegevens in kunt vullen. Heb je de fiets gereserveerd dan ontvang j e een bevestiging op je mailadres. In deze bevestiging zijn 3 documenten opgenomen. De algemene voorwaarden, hoe je de duofiets in gebruik neemt en een handleiding. Zo kun je thuis al lezen hoe het werkt. Deze informatie is ook bij de duofiets aanwezig. Wij hopen dat u er gebruik van gaat maken en dat u gaat genieten van het uitstapje.

Back To Top